Moara Domneasca… din spicele Domnului!

Fiind constienti de importanta calitatii fainurilor in procesul de preparare a produselor de panificatie si patiserie, in anul 2004 am pus in functiune Moara Domneasca.

Grija, respectul si perseverenta ne-au calauzit de-a lungul anilor in dorinta ca Moara Domneasca sa aduca in casa fiecarei familii produse de o inalta calitate. Astfel, din anul 2008 Moara Domneasca detine cea mai performanta si moderna tehnica de macinare, este dotata cu siloz de grau, siloz de faina, depozit de faina si linii automate de ambalare si are o capacitate de macinare de cca 100 tone de grau pe zi.

Pentru noi a fost o etapa relevanta in activitatea noastra, etapa care ne-a remarcat calitatile profesionale si performantele salariatilor, exigentele noastre in ceea ce priveste calitatea fainurilor si managementul de succes practicat.
Morarii priceputi si exigenti, reusesc cu multa sarguinta si maiestrie sa macine pentru dumneavoastra din spicele Domnului, fainuri de calitate superioara din care gospodinele pot coace delicioasele preparate de casa.

Moara Domneasca este un brand care s-a facut cunoscut prin maiestria morarilor, prin cercetarile si controlul permanent al calitatii fainurilor, dar mai ales prin recomandarile dumneavoastra datorita multumirii si incredereii in produsele realizate de salariatii nostri.

Reteaua de distributie este in plina dezvoltare, astfel ca piata de desfacere a produselor de morarit s-a extins si in afara judetului Arges. Fainurile de la Moara Domneasca se gasesc in reteaua de magazine de desfacere a produselor Romancuta, Annabella, Danemar – Magazinele Euro Market dar si in multe alte magazine alimentare.

PRODUSELE NOASTRE:

 

Faina alba de grau superioara 000
Faina alba de grau superioara 000

Este destinata in special pentru fabricarea produselor de franzelarie, specialitatilor, produselor de patiserie, produselor de cofetarie, cozonaci, checuri, prăjituri, foietaj.

Faina alba de grau 650 panificatie
Faina alba de grau 650 panificatie

Este destinata in special pentru fabricarea produselor de panificatie, chifle, blat de pizza.

Faina neagra de grau
Faina neagra de grau

Este destinata in special pentru fabricarea produselor de panificatie, specialitatilor cu continut ridicat de fibre.

Program de vanzari:

  • Luni - Vineri: 07:00 AM - 18:00 PM
  • Sambata: 07:00 AM - 15:00 PM
  • Duminica: Inchis
+40 248 - 290 016
Top
Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU